Glæd dig til begivenheder som:

• Trivselsdag. En fælles dag for alle både ansatte og elever, hvor vi blander os på tværs.
    • 2015 Idrætsdag i Vejlby- Risskovhallerne
    • 2016 Event på tværs af klasser- Vorrevangskolen
    • 2017 Tur til Randers regnskov
    • 2018 Fælles bevægelsesdag på Vorrevangskolen
  • Motionsdag, sidste skoledag før efterårsferien
  • Skolefest i november måned med vekslende tema
  • Juleklippedag
  • Luciaoptog
  • SFO-Cabaret, alle elever i SFO afdelingen tager medvirker i denne forestilling
  • Fastelavn i indskolingen
  • Sidste skoledag afgangselever

Lejrskoler

Vi prioriterer fortsat lejrskole her på Vorrevangskolen, og samlet set har alle klasser 9 overnatninger at gøre brug af.

I 2. klasse er alle vores almene klasser på lejrskole i Sahl, hvor de bla. Besøger Hjerl hede. Programmet varierer fra år til år, men der er også ting der ligger fast. 2 overnatninger.

I 6. klasse tager klasserne forskellige steder hen i Danmark på lejrskole Det kan for eksempel være København, Ribe eller Læsø. De sidste par år har årgangene været i Skagen. Programmet varierer, men man sørger for at tilgodese både natur og kulturelle oplevelser. 3 overnatninger.

I 8. eller 9. klasse tager man som regel afsted på en tur i udskolingen. De seneste år har klasserne været i/på med udveksling med de nordiske lande, Camp BU (True North) og Berlin. 4 overnatninger.

Ferieplan

Vores skole følger Aarhus Kommunes overordnede ferieplan. Der er fem ferier i løbet af året samt diverse helligdage. På aarhus.dk/skoleferie finder du en ferieoversigt for både dette skoleår og det næste.