Vi bruger Aula, når samarbejdet handler om fællesskabet på skolen, læringen i klassen og beskeder mellem skole og hjem.

Med Aula kan du:

• følge med i, hvad der sker på skolen.
  • kommunikere med vores medarbejdere og de andre forældre.
  • tilmelde dig arrangementer og møder.

Vi anbefaler, at du tjekker Aula hver eller hver anden dag.

Du kan logge på Aula via skolens hjemmeside eller en mobil app til Android og iPhone. Brug UNI-login til at logge ind.

Hvis du har spørgsmål til Aula eller hvis dit login ikke virker, vil vi bede dig kontakte skolens kontor eller dit barns klasselærer.

Integrering af IT

Folkeskolereformen lægger op til, at IT skal integreres i alle fag, og computer og internet er blevet en integreret del af afgangsprøverne på 9.årgang.

Aarhus Kommune har, som mange andre kommuner, valgt en ”bring your own device”-strategi, som betyder, at eleverne opfordres til selv at medbringe egen bærbar pc, således at eleverne hele skoledagen har nem og direkte adgang til at bruge en computer i undervisningen.

Det er en utrolig stor hjælp og giver en høj grad af fleksibilitet, hvis så mange elever som muligt i 4.-9.klasse, selv medbringer en bærbar pc. Eleverne behøver så ikke at være afhængige af, om skolens klassesæt af bærbare computere er ledige, når de netop står og skal bruge dem.

Hvis IT for alvor skal integreres i den daglige undervisning, skal pc'en være en lige så naturlig del af skoletasken som bogen og penalhuset.

Vi har skabe med lås til opbevaring af elevernes computere.

I 4.klasse beder vi forældrene tilkendegive om hvorvidt deres barn selv kan – eller ikke kan - medbringe egen pc.

Læs mere om at medbringe egen computer.